Zwangerschapsmassage – Mama Massage

 


Wat is zwangerschapsmassage?

Zwangerschapsmassage is een massage met als doel te kunnen ontspannen in deze bijzondere periode. Vaak zijn we zo druk met ons werk, een verbouwing of verhuizing dat het erbij in schiet om lekker te ontspannen. Als je last hebt van vermoeidheid, hoofdpijn of andere ongemakken dan komt een massage ook goed van pas.

Ik masseer je op een zachte vriendelijke manier waarbij je je snel op je gemak zal voelen. Je kan kiezen voor een rug, schouder, nek massage of een meer uitgebreide massage inclusief een voetenmassage. Geef je eigen wensen aan, het is jouw verwenmoment.


Hoe kan je ontspannen liggen?

De massagetafel in mijn sfeervolle praktijk is er een die speciaal voor zwangeren is gemaakt.  De ontwerpers van deze tafel hebben zorgvuldige tests uitgevoerd en het is absoluut veilig voor jou en je kind om op deze tafel te liggen.
De afgelopen jaren heeft 99% van de zwangeren aangeven deze tafel geweldig te vinden.
Op deze tafel kan je namelijk op je buik liggen omdat de kussens bij buik en de borsten uit de tafel kunnen worden gehaald. Zo kan je weer ervaren hoe fijn en ontspannen het is om op je buik te liggen. Doordat je op je buik ligt kan ik je rug, nek en schouders goed los masseren en lig jij helemaal ontspannen.


Mama / vrouwen Massage

Heb je behoefte aan een ontsapnningsmassage dan ben je van harte welkom!


Voor wie ?

  • Voor zwangeren vanaf 18 weken zwangerschap.
    Je kan gemasseerd worden totdat de bevalling begint.
  • Voor mama’s / vrouwen die willen ontspannen.
  • Digitale cadeaubon bestellen mogelijk.

 

Hoe werkt het ?

Ik geef massages op werkdagen tussen 09.00-15.00 uur.
Voor het maken van een afspraak of het bestellen van een cadeaubon kan je het contactformulier invullen of neem telefonisch contact met mij op (check je spam als je binnen 24 uur niets per mail ontvangt).


Kosten mama- & zwangerschapsmassage Breda?

  • 35 minuten massage (rug, nek en schouders) € 45
  • 50 minuten massage (rug, nek, schouders, benen en voeten) € 60

Korting
Boek je na je massage een vervolgmassage dan ontvang je 10% korting of de eerstvolgende massage.
Cursisten van Praktijk Wonderbaarlijk ontvangen 15% korting op alle massages.
Vraag per e-mail je kortingscode op.

 

 

Juist als je zwanger bent is een ontspanningsmomentje een echte aanrader! In een sfeervolle hoek van de studio staat een speciale tafel waar je op je buik kunt liggen wat zorgt voor pure ontspanning. Heel relaxt werd ik ervan en het is ook gewoon gezellig, Kerstin is een fijn mens om door gemasseerd te worden!
Karlijne

Zwangerschapsmassage

Koop je leskaart hier