Privéles

Wat is een privéles?

Je kan samen met je partner bij mij in de praktijk langskomen voor een privéles. In 2,5 uur probeer ik jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de naderende bevalling. Het is een persoonlijke les waarin alle ruimte is voor het stellen van vragen en/of of het bespreken van jullie geboorteplan.
Ik geef les op een open en persoonlijke manier die past bij deze tijd.


Inhoud van de privéles?

In deze les probeer ik jullie een duidelijk beeld te geven over hoe de dag van de bevalling er uit kan gaan zien. Ik doe dit aan de hand van een presentatie en beeldmateriaal. Ik leer je inzien dat het hebben van een juiste mindset onmisbaar is bij je bevalling. Wat kan je allemaal verwachten tijdens het opvangen van de weeën, hoe ga je om met pijn, welke fases kent een bevalling?
Wat houdt persen in, welke houdingen kan je aannemen en welke manier van ademen werkt uitdrijvend. Hoe krijg je binding met je baby voor, tijdens en na de bevalling. Hoe geef je je baby en jezelf een goede start? We doen oefeningen voor een betere ademhaling.


Voor wie ?

Misschien heb je geen tijd of behoefte aan een zwangerschapscursus in groepsverband maar wil je je wel goed voorbereiden met of zonder je partner.
Het kan zijn dat je wat laat bent voor een hele cursus.
Heb je al een kindje en behoefte aan een opfris moment?
Dan ben je vanaf 28 weken zwangerschap van harte welkom voor het volgen van deze les.

Hoe werkt het ?

  • Voor het maken van een afspraak meld je je aan via het contactformulier of neem telefonisch contact op.
  • Privéles is mogelijk overdag op werkdagen.
  • Na bevestiging afspraak betaal je deze les via de onderstaande link.
  • Het inschrijfformulier mag je naar mij mailen of neem het uitgeprint mee naar de 1e les.


Kosten ?

€ 175,00 voor deze les van 2,5 uur.

Dank Kerstin voor de hulp en extra kracht die je ons hebt gegeven. Galit en ik hebben er veel aan gehad!  Ga zo door en als mensen ervaringen willen horen dan kan dat!

Jan Joost

Privéles

Koop je leskaart hier

 

Download inschrijfformulier