• foto001.jpg


Graag stel ik mij aan je voor: 

Ik ben Kerstin Schuurink-Vonkeman (1968), moeder van 3 zonen in de leeftijd van 20, 19 en 16 jaar en getrouwd
met de vader van mijn kinderen, Frits.

In 2009 heb ik Wonderbaarlijk-Yoga Breda opgericht, een droom die ik al jaren koesterde. De afgelopen jaren is deze praktijk uitgegroeid tot een volwaardige moeder & kind praktijk met een ruim aanbod voor zwangeren en moeders. 
Naast de zwangerschapsyoga is in 2016 ook de cursus HypnoBirthing® in de praktijk van start gegaan.KERSTIN

Mijn eigen zwangerschappen en bevallingen heb ik als iets heel 'wonderbaarlijks' ervaren zo ook mijn moederschap, waar ik nog steeds intens van geniet met alle ups en downs die daarbij horen. 
Ik heb er bewust voor gekozen om mij grondig te scholen bij de erkende yogadocentenopleidingen in Nederland. Mede hierdoor heb ik een mooi eigen yogaproces ondergaan. Vanuit deze levenservaring en vanuit mijn eigen moederschap kan ik op een authentieke en inspirerende wijze lesgeven. Ik doe dit werk dan ook met veel liefde en passie.

Ik ben als gediplomeerd yogadocente aangesloten bij de Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN), ik deel hun visie over yoga en het uitdragen van het yogadocentschap. Daarnaast ben ik HypnoBirthing® Child Birth Educator (HBCE) en aangesloten bij de Vereniging HypnoBirthing® Cursusleidsters Nederland.

Naast de yoga heb ik een brede interesse voor andere stromingen op het gebied van zwangerschapsbegeleiding. Zo zul je in mijn yogalessen ook invloeden vanuit de HypnoBirthing® Birthlight en Mensendieck ervaren en gebruik ik adem- en ontspanningstechnieken vanuit de Yoga Nidra, methode Dixhoorn & Transformational Breath.

Vanuit mijn eigen praktijk geef ik yogalessen en massages.
Mijn praktijk is een mooie grote sfeervolle ruimte in de Tulpenstraat 75 in de wijk Zandberg Breda. 
 
 HBSeal1

 

   Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij:  VYN-logo-lid

    2005-2013 Blikopener; opleiding Yogadocent Hatha Yoga 

    2007-2009 Unide; specialisatie Yogadocent voor Zwangeren

    2010-2011 Pureyoga; opleiding Kinderyoga

    Deze opleidingen zijn erkend door de VYN (vereniging yogdocenten Nederland)

   
2014-2015 Inside Out: opleiding tot ademcoach Breathfulness

2016: Opleiding Hypnobirthing Childbirh Educator (HBCE)

Van 2008 tot 2010 heb ik mij laten trainen/coachen in bewustwordings- & persoonlijk leiderschapsprocessen. Ik heb daarnaast trainingen gevolgd voor bekkenklachten rondom zwangerschap en bevalling, zwangerschapsmassage en de docentcursus Shantala Babymassage. 

Om geacrediteerd te blijven bij de beroepsverenigingen volg ik jaarlijks bijscholingen in mijn vakgebied. 


I